Online Slotevent Green Deal Het Nieuwe Draaien

Het Nieuwe Draaien Partnernieuws
8 juli 2020

Op dinsdag 14 juli 15.00 -16.00 uur organiseren BMWT en Natuur & Milieu een online slotevent ter gelegenheid van de afronding van de Green Deal Het Nieuwe Draaien. Inspirerende gasten uit de bouwwereld gaan live met elkaar in gesprek aan de studiotafel (en via een live verbinding) onder leiding van Sandy Nijhuis. We blikken terug op 4 jaar Green Deal Het Nieuwe Draaien. Wat is er behaald in verduurzaming van werkmaterieel op het gebied van gedrag, techniek, materieel, brandstof en beleid? Maar vooral kijken we vooruit. Green Deal partners, opdrachtgevers en opdrachtnemers komen aan het woord over de uitdagingen in verduurzaming van materieel in bouw, infra en groen richting 2030.

 

Inschrijven voor deelname uiterlijk 10 juli

Op de website van het slotevent staat het volledige programma alsmede het inschrijfformulier voor deelname. Voor deelname verzoek ik u het inschrijfformulier in te vullen, dan kunnen we u enkele dagen vóór de 14e de eventlink en praktische info mailen voor het volgen van het event.

 

Open event

Mocht u zelf collega’s, klanten of andere relaties willen attenderen op dit event, dan kunt u eenvoudig de inschrijflink aan hen doorsturen.

Onze partners

Wij werken trots samen met deze organisaties